..

Servering 
Välkommen in i vår servering där du kan äta eller bara ta en "gofika".
Här erbjuds mysig innemiljö där ni kan se bagarna jobba
eller sitt ute på altan med fantastisk utsikt ut över havet. 


Telefon: 0702 - 19 47 33 

..

Njut tillsammans med familj och goda vänner

Vi har vanlig fika med bryggkaffe eller te därutöver finns det ”finkaffe” såsom espresso, cappuccino och latte från vår espressomaskin som vi extra stolta över. Det finns andra olika drycker att hitta i vår kyldisk.
I vår glassbox har vi god ekologisk glass i olika varianter.

Till nämnda drycker finns det naturligtvis nybakta bullar, bakverk och surdegsbröd i många olika varianter. 


För den som är extra sugen kan vi rekommendera vår populära vegetariska surdegspizza med närproducerad topping. Den serverar vi mellan 12-14 på dagen, blir det över så har vi tills det tar slut på pizzor men vill man ha efter 14 är det säkrast att ringa och beställa. 

Mer information om vår servering

Det finns ca 20 platser inne och 30 platser på altanen alldeles vid havet, förutsatt att vädret tillåter utesittning, det finns både filtar och dynor om det är lite kyligt, parasoller vid stark sol och vindstilla. 

Till den som vill ha lite mer matnyttigt/frukost erbjuder vi en brödkorg med smör, ost, marmelad eller lammkorv och två frallor så man i lugn och ro kan göra sig en god smörgås själv.
Det går dessutom bra att köpa till kokt ägg, sill, juice och youghurt m müsli.
 
Ett annat alternativ är vår populära vegetariska surdegspizza med säsongens grönsaker och god ost från AlmnäsBruk och Sivans ost. Det går att få den som lunchalternativ med sallad och kaffe. Pizzan serverar vi mellan kl 12-14. Man kan även få pizzan som ”takeaway” i pizzakartong eller som wrap. Det går att ringa och beställa om man vill ha senare, dock innan kl 14. Vi har ingen meny, det som är på pizzorna är dagens val och från lokala grönsaksodlare i säsong.

Glutenfria och veganska alternativ
För den som önskar erbjuder Lottas Bak&Form ”glutenfri” pizzabotten gjord på kikärtsmjöl alternativt bönmjöl om ni vill ha det.
Vi har även utan ost för de som är veganer, då smaksätter vi t.ex. med en god dressing.
 
Boka servering
Det går att boka kaféet under vardagar och lågsäsong för mindre sällskap men på högsäsong tar vi inte bordsbokningar.