.
 

Välkommen till Blekets surdegsbageri och cafe
Öppettider: 
 tisdag–söndag 8–16
måndagar stängt
Telefon: 0702 - 19 47 33 


 

SURDEGSBAGERI

TAKE AWAY

Vid havet i Bleket på södra Tjörn
ligger "Lottas Bak & Form"

Här kan du köpa hantverksmässiga bröd och ta en "go'fika" i det mysiga kaféet. eller ute på bryggan. Våra bröd bakas enbart med kulturspannmål, surdeg, är långjästa och stenugnsbakas.

Ta med familj, vänner och njut av en härlig surdegspizza på vår uteservering, blicka ut över havet och avsluta med cappuccino i en härlig kombo av nybakade bullar. Vi har pizza säkrast mellan 12-14.

Öppettider:
tis-sön 8–16

Telefon: 0702 - 19 47 33 
Email: info(@)lottabakoform.se
www.lottasbakoform.se

Med anledning av Corona-virus 
Vi följer vad svenska myndigheter rekommenderar. Som alltid har noggrann renlighet, följer rådande krav på hygien och använder tänger & handskar när det behövs.


Kära gäst vi ber er att:
Hålla avstånd
Bilda kö om ni blir flera
Ta väl hand om varandra

"Take away" och hemkörning:
Det går att ringa och beställa, så ställer vi i någon av våra fina skåp på utsidan. Eller köra hem om det fungerar med vår väg hem på eftermiddagen.

Vi tar swish. (1230915439)


Frågor, vänligen kontakta oss:
Tel: 0702 - 19 47 33
Email: info@lottasbakoform.se

Kolla in Surdegsbageriet på Instagram

Vilken vecka, fullt på altanen – helst i skugga. Värmerekord och kö in stort sett hela dagen. Vi jobbar på och försöker göra vårt bästa för att besöket skall bli en trevlig upplevelse men kan inte hjälpa att det blir lång väntan ibland, hoppas ni har överseende med detta. Det blir såhär på högsäsong när det är många som kommer på samma gång för att få sina frukostfrallor eller bullar, men som sagt vi jobbar hårt för att försöka få fram så det räcker till alla men räcker inte ända fram alla gånger. Vi har öppet 8-16 tis-sön, fram till 22 augusti. Sen blir det andra öppettider. #lottasbakoform #bleketbageriokafe #fika #mathantverk #äktabröd #lokalproducerativäst #smakapåvästsverige #tjörn #bohuslän

Eller följ oss på facebook

.
.

SURDEGSBAGERIET
Bleketvägen 40 B
471 50 Bleket, Tjörn

.

.

Öppettider: fr 14/6-21/8 
tis-sön 8-16

Telefon: 0702 - 19 47 33 
Email: info@lottasbakoform.se
www.lottasbakoform.se