Mina råvaror

Vi har främst spannmål från Lögens Kvarn i Lysekil som mal det mesta mjölet vi använder, Wästgötarna levererar svedjeråg och emmer men har även flingor och kross, Limabacka Kvarn levererar även de mjöl till mej då jag inte vill ta slut på Lögens Kvarns resurser helt och hållet. Sen så har vi Biofood och KungMarkatta som har frön, torkad frukt, kryddor, råsocker och salt. Ägg och glutenfritt kommer från Mällby Lantgård, Tjörn, Rapsolja från Bärby Östergård, Dingle, Ost från Almnäs Bruk i Hjo (till Pizzanr bl annat) god ost, grön/vitmögel och getost från Sommarhagens Gårdsmejeri, Nol/Kungälv, sylt och saft från Lekanders Bär & Boende, Tjörn, Ekosmör och mjölk från Arla/Milko genom vår Ica i Rönnäng/Tjörn. Honung från lokala odlare och när inte de har mer så har jag från Nasseröds Bigård i Hamburgsund. Gott eko- och Fairtradekaffe/espresso från Bergstrands Kafferosteri på Ringön, Göteborg. Påsar och annat material från Aristo i Kungälv.

Collage på mjölhämning på Lögens Kvarn, Lysekil