Baktankar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/d/2/lottasbakoform.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Numera med i White Guide

Oj så kul, jag är med i White Guide 2017! Här är omdömet. De måste smugit in här i somras och fikat, kikat och noterat. Tjoho var häftigt.

Sen blev jag nominerad som en av tre till årets företagare hör på Tjörn, det var stor baluns på Stenungsbaden yachtclub den 5/5,  det var en proffsig och mycket bra gala och rätt skönt att jag inte blev årets företagare, (det blev Skärhamns Resebyrå som fick den äran) jag pustade ut och tycker att man får vara väldigt nöjd med att vart nominerad, såhär fin var jag med kläder från Butik Uno som ligger bakom Ishallen i Rönnäng.

Lotta nominerad till årets företagare.

Lotta nominerad till årets företagare.

WhiteGuide, omdöme

WhiteGuide, omdöme

IMG_0981